Hur mår man egentligen?

Av någon anledning har jag undvikit att gå till doktorn, kan väl ha med att göra att jag haft lite misstro till dem. Då de aldrig hjälpt mig så mycket när jag var yngre och hade behövt hjälp, en annan sak är väl att jag helt enkelt inte gillar det. Jag blir verkligen tvungen att öppna upp mig för någon och berätta precis allt, hur jobbigt det än är och det är väl just det som tar mycket på mig. Men det var givande med de saker jag tog upp med doktorn, han lyssnade och antecknade allt och har en teori om vad det är. Om det är det som “felar” så förklarar det en helt del av hur jag mår och är.
Just nu vill jag inte skriva något här, mest för att inget är bekräftat än. Men jag ska återkomma och göra lite fler tester, ni behöver inte vara oroliga dock. Det är inget farligt eller jo kanske, men det beror nog på hur det drabbar person till person.
För min del är det ingen fara om det är som det är nu. Alltid roligt med sådana här, jag ska berätta en sak men ändå säger jag inget texter eller hur?
Nä, jag ville mest säga att de är något på spåret och vi ska följa upp med det och är det som felar, kommer jag berätta. Tror jag kommer må bättre efter det, då jag kommer få den hjälp jag behöver. Plus att som jag då sa, att det är en förklaring till varför jag är som jag är ibland.

I övrigt känns det väl helt okej, just nu åtminstone. Är väl lite glad över att jag inte blev sjukskriven, hade nog börjat klättra på väggarna efter ett tag. Men fasen vad jag längtar till april, då är jag ledig en hel vecka. Det ska bli underbart att få vila ut sig riktigt ordentligt då, då blir det att spela en hel de Final Fantasy Type 0 HD och då även demot på Final Fantasy XV, det ska bli kul. För att inte nämna att jag och min polare ska se klart på andra halvan av The Walking Dead season 5, det är också något jag ser fram emot. Ja, jag ska helt enkelt bara göra saker jag tycker är kul och förhoppningsvis innebär det också att det blir lite sittande vid datorn.

Hade jag haft mer pengar hade jag nog lite smått velat börja samla på tv-spels figurer igen. Hade verkligen velat ha de två Play-Arts figurerna av Rinoa Heartilly och Squall Leonhart från Final Fantasy VIII. Även en figur på Zack Fair från Final Fantasy VII / Crisis Core hade varit grymt att ha. Man får se vad som händer i framtiden, kanske blir det något man kan spara ihop till.

1 response on Hur mår man egentligen?

  1. Trist att höra att du mår dåligt, men bra att det kommer undersökas, vad det nu rör sig om. Hoppas du får den hjälp du behöver. :)

    Skönt att ha en ledig vecka i april! Jag har typ en vecka ledigt nu (fast ändå inte) och det är ett härke att försöka hinna med allt man vill. Vojne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *