Jag ska resa till Stockholm

Detta ska bli väldigt spännande och lite skrämmande. Men i slutet av januari ska jag faktiskt för första gången i mitt liv resa till Stockholm. Jag hoppas verkligen jag klarar av den resan, med mina fobier… “Tyvärr” är det ingen nöjes resa heller, utan det är för jobbets räkning jag reser, jag jag tror jag ska stanna kvar över natten. Vet inte så mycket om det än, men det blir inte så länge jag är där i alla fall. Jag ska då gå en utbildning, som jag senare själv ska lära ut.
Jag vet inte om det blir med tåg eller flyg man kommer dit. Men båda alternativ är otroligt skrämmande för mig. Tågen med sina 8 timmar plus och tättpackat med folk… Flygplan med sina höjder. Jag är höjdrädd, så det känns obehagligt att tänka på. Men det tog väl max 1 timme eller så att flyga, så ja. Det bättre av två “onda” ting. Så fort jag vet något mer kommer jag skriva om det, hade varit kul om det funnit en möjlighet att träffa någon från Loading eller så som man känner som bor i Stockholm eller i närheten.

Jag vet som sagt inte hur länge jag blir där, men jag lär inte röra mig ut ur staden. Får hoppas man hittar överhuvudtaget. Men jag tar gärna emot tips på om det finns tv-spelsbutiker eller annat som man måste besöka, så får man se om jag får en möjlighet till det. Tidigare idag när nyheten hade landat, så blev jag väldigt nervös, fick sura uppstötningar och magknip utav helvete! Det har lugnat ner sig nu, men det kommer igen. Det vet jag. När det väl närmar sig, då kommer även den där äckliga känslan att man måste ge sig ut bland folk. Detta är skrämmande för mig, det är det. Det kommer jag inte ens låtsat om att det inte är. Men samtidigt ska det bli kul, speciellt då jag får åka till ett ställe jag aldrig varit på och det kostar inte mig något.

Vad skulle vara bra underhållning för att hålla nerverna lugna? Nu blev jag väldigt sugen på att försöka skaffa en ny Nintendo 3DS. Men finns det annat som kan tipsas om? Det finns säkert fler av er där ute som rest runt mer än mig, typ alla har rest mer än mig. Så tips att tänka på, fördriva tiden och sådant välkomnas med öppna armar. Fansen nu har en hel dag snart gått igen och har fortfarande inte fått något spelat på Kingdom Hearts II Final Mix HD. UGH! Får hoppas jag kan ta mig eller snarare jag måste ta mig tiden till det. Jag vill spela mer!

2 responses on Jag ska resa till Stockholm

  1. Känns tyvärr som att de bästa och flesta butikerna har slagit igen. Typ TV-spelsbörsen, Super Motaro mm.

    Men… vill du kolla lite mer retro eller butiker som inte är lika förutsägbara som Gamestop så kan jag rekommendera Söders Skivhandel, Stockholm’s Serie & Skivhandel (inte varit där men tror de har spel) och Game som blandar nytt med retro och import. Game Huddinge är nog den bästa men det ligger ju utanför stan.
    Sen kan jag rekommendera en tripp i Gamla Stan för Serieboden (begagnat och billigt), Comics Heaven och SF-bokhandeln.

  2. @ JRPGeek:
    Tråkigt med Super Motaro, hört lite om de förr. :/
    Får hoppas man för en chans att komma runt lite ordentligt i storstaden. Hoppas man finner något. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *